Antena 3 CNN Actualitate Doctorul Sorin Ianceu, mărturii emoţionate după accidentul aviatic: Eu nu caut vinovaţi. Mulţumesc că trăiesc

Doctorul Sorin Ianceu, mărturii emoţionate după accidentul aviatic: Eu nu caut vinovaţi. Mulţumesc că trăiesc

Doctorul Sorin Ianceu, mărturii emoţionate după accidentul aviatic: Eu nu caut vinovaţi. Mulţumesc că trăiesc
de S.T.    |    02 Feb 2014   •   22:21

Doctorul Sorin Ianceu, supravieţuitor al accidentului aviatic din Apuseni, se află încă internat la Secţia de terapie intensivă a Spitalul de Urgenţă din Cluj Napoca, însă a povestit prin telefon, duminică, la Antena 3, amănunte emoţionante din seara tragediei.

"Noi am pierdut la un moment dat noţiunea timpului. Ştiam că eram într-o luptă contracronometru pentru vieţile noastre (...). Eu nu caut vinovaţi. Mulţumesc că trăiesc, mulţumesc faptului că ai mei copii au un tată şi în cadrul anchetei, noi toţi cei care suntem aici, la Cluj, ne-am constituit martori, nu victime. Nu avem nici măcar cea mai mică pretenţie de la nimeni", a spus doctorul Sorin Ianceu, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Acesta a relatat trăirile sale de după tragedia aviatică din Apuseni, muţumind pentru faptul că se află în viaţă.

"După data de 20, fiecare zi şi noapte, fiecare clipă, au fost marcate în primul rând de gânduri bune. Au fost pline de mulţumiri faţă de acei oameni simpli, din vârful muntelui, care au venit să ne caute, deşi nu era treaba lor. Am mulţumit şi nu ştiu dacă vom avea vreodată cuvinte să mulţumim acestui colectiv deosebit care ne-a îngrijit aici în Spitalul de Urgenţă Cluj Napoca. Eu personal am mulţumit pentru încă o şansă la viaţă şi pentru faptul că în 20 ianuarie noi am renăscut", a mai spus medicul Ianceu.

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close