Antena 3 Actualitate Doi angajați ai Penitenciarului Jilava, confirmați cu COVID-19

Doi angajați ai Penitenciarului Jilava, confirmați cu COVID-19

23 Apr 2020   •   09:33
Doi angajați ai Penitenciarului Jilava, confirmați cu COVID-19
Sursa foto: Hepta

Doi angajați ai Penitenciarului București-Jilava au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Unul dintrel ei este polițist de penitenciare și lucra în sectorul administrativ. El nu a interacționat cu persoane private de libertate, anunță ANP.

”Contacții identificați au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Ilfov. Spațiile de lucru sunt dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice, în baza planificărilor”, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), referitor la cazul confirmat joi, cel al polițistului care lucra în sectorul administrativ.

Referitor la primul caz confirmat în cadrul aceleiași unități, în data de 21 aprilie, ANP precizează că, pe lângă testarea specifică a celor 33 de cadre identificate contacți, Direcția de Sănătate Publică Ilfov a comunicat posibilitatea efectuării de teste inclusiv în rândul deținuților contacți.

„În continuare, informăm despre un prim caz confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla, în persoana unui angajat care își desfășura activitatea în sectorul de deținere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacților, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicațiilor Direcției de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu și înlocuire cu personal de rezervă, precum și cele de dezinfecție se implementează inclusiv în acest caz”, conchide sursa citată.

sursa: Mediafax

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close