Antena 3 CNN Actualitate Doi ani şi niciun suspect după atentatul cu bombă de la Arad în care a murit Ioan Crişan

Doi ani şi niciun suspect după atentatul cu bombă de la Arad în care a murit Ioan Crişan

Astăzi se împlinesc doi ani de la atentatul cu bombă de la Arad care i-a luat viaţa afaceristului Ioan Crişan. Deşi au avut loc sute de audieri de atunci, nu există încă niciun suspect.

de Carmina Pricopie    |    29 Mai 2023   •   14:03

Ioan Crişan avea 66 de ani în momentul tragediei şi era proprietarul singurei ferme de somn african din sud-estul Europei. S-au făcut multe speculaţii că firma ar fi fost doar un paravan pentru alte afaceri, de la trafic de ţigări până la trafic de droguri.

Atentatul a avut loc în parcarea unui supermarket, vizavi de un local unde afaceristul obişnuia să îşi bea cafeaua în fiecare dimineaţă îniante să meargă la serviciu.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Ioan Crișan în viață. Ce a făcut omul de afaceri înainte de asasinat

Doi ani şi sute de audieri mai târziu, Poliţia Română nu are în vizor niciun suspect şi nici mobilul crimei nu a fost descoperit. Este cunoscut faptul că ancheta a stagnat şi din cauza lipsei de comunicare dintre agenţii din Bucureşti şi cei din Arad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la această oră nu există nicio persoană pusă sub acuzare, nu ştim oficial ce explozibil s-a folosit şi cum a fost detonat acel explozibil, dacă a fost acţionat cu un telefon mobil sau printr-o altă metodă.

Vezi şi: Momentul în care bolidul omului de afaceri Ioan Crişan sare în aer la Arad

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close