Antena 3 CNN Actualitate Doi români din Marea Britanie au violat o femeie pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau

Doi români din Marea Britanie au violat o femeie pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau

Constantin Ionescu și Nicolae Drăgoi, doi români din Marea Britanie angajați ai restaurantului Côte din Londra, au violat o femeie în vârstă de 40 de ani pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau.

Doi români din Marea Britanie au violat o femeie pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Feb 2020   •   18:59

Femeia tocmai sărbătorise ziua de naștere a mamei sale care împlinise 70 de ani la un restaurant din Londra. După masa de familie, acesta a ieșit la un bar cu prietenii apropiați, iar în drum spre casă a fost văzută de cei doi români care își terminaseră tura de 15 ore la restaurantul Côte . 

Constantin Ionescu, în vârstă de 36 de ani și Nicolae Drăgoi, 42 de ani, au atacat femeia, au împins-o într-o alee și au violat-o, conform DailyMail. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 9 decembrie, 2018.

Bărbații au fost arestați și interogați de autorități. Drăgoi a declarat că victima ar fi fost de fapt de vină: „Ea ne-a violat pe noi”, a s spus bărbatul poliției britanice.

Un cuplu care trecea prin zonă a declarat că a văzut incidentul, dar a presupus că sunt doi tineri care fac sex. Totuși, aceștia s-au apropiat pentru a vedea mai bine ce se întmplă, iar atunci și-au dat seama că este vorba despre un viol: doi bărbați stăteau deasupra unei doamne de vârstă mijlocie, îmbrăcată într-o rochie roșie. 

Ulterior, cuplul a chemat poliția și ambulanța, care au găsit femeia leșinată pe alee. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, cei doi români au fost identificați și arestați. 

×
Subiecte în articol: romani viol Marea Britanie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close