Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident pe DN 1A, judeţul Prahova

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident pe DN 1A, judeţul Prahova

Accidentul rutier a avut loc, vineri seară, după ce un autoturism a intrat într-un tir. În urma impactului, o tânără în vârstă de 18 de ani a murit pe loc. Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 21 de ani, a decedat ulterior la spital.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident pe DN 1A, judeţul Prahova
de Claudia Popovici    |    14 Noi 2020   •   09:15

Accidentul rutier s-a produs după ce un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A, din Dâmbovița către Ploiești a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 60 de ani care circula din sens opus.

În urma impactului devastator cei doi tineri, şoferul de 21 de ani şi pasagerul din dreapta, o tânăra de 18 ani au fost proiectaţi în afara maşinii.

Adolescenta de 18 ani a murit pe loc, iar şoferul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Din pacate, din cauza rănilor extrem de grave, el a murit chiar în mâna medicilor.

Şoferul autotrenului, în vârstă de 60 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

"Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au produs accidentul și luarea măsurilor legale în consecință”, a anunțat IJP Prahova.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Pravova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close