Antena 3 CNN Actualitate Doi traficanţi de droguri, mamă şi fiu, arestaţi în Bucureşti

Doi traficanţi de droguri, mamă şi fiu, arestaţi în Bucureşti

Doi traficanţi de droguri, mamă şi fiu, arestaţi în Bucureşti
24 Dec 2008   •   17:28

Doi traficanţi de droguri, mamă şi fiu, care distribuiau heroină în sectoarele 1 şi 5 din Capitală, au fost capturaţi, miercuri, de către poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.
Potrivit IGPR, traficanţii de droguri au vândut aproximativ 0,7 kilograme de heroină pe o durată de două luni. Cei doi, mamă şi fiu, în vârstă de 54 de ani, respectiv 23 de ani, au fost prinşi în flagrant în timp ce vindeau trei doze de heroină.
Totodată, ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Poliţiei pentru Intervenţii Rapide - DGPMB, au făcut o percheziţie la domiciliul celor în cauză.
În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate pentru cercetări două grame de heroină, pregătită pentru vânzare, şi suma de 1.300 de lei, despre care sunt indicii că provine din vânzarea de droguri.
De asemenea, poliţiştii au găsit şi materiale folosite la ambalarea drogurilor, existând suspiciuni că acestea sunt purtătoare de urme ale acestor substanţe, informează Agerpres.
Cei doi sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, tânărul fiind arestat preventiv, din data de 19 decembrie, pentru 29 de zile, iar mama sa în stare de libertate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: traficanti de droguri arestati
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close