Antena 3 CNN Actualitate Doliu la Casa Regală. Anunțul Familiei Regale a României

Doliu la Casa Regală. Anunțul Familiei Regale a României

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu profundă tristețe de decesul Alteței Sale Regale Infanta Doña Pilar a Spaniei.

Doliu la Casa Regală. Anunțul Familiei Regale a României
Sursa foto: Foto: instagram.com/familiaregalaaromaniei
de S.T.    |    09 Ian 2020   •   10:02

Infanta Pilar, primul copil al Altețelor Lor Regale Contele și Contesa de Barcelona, s-a născut la 30 iulie 1936. A fost sora mai mare a Regelui Juan Carlos I al Spaniei. Infanta Pilar a decedat miercuri, 8 ianuarie 2020, la Madrid.

Infanta Pilar a fost membru al Comitetului Internațional Olimpic (1996-2006) și președinta Federației Internaționale de Echitație (1994-2006).

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis scrisori de condoleanțe Majestăților Lor Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, precum și Majestății Sale Regelui Juan Carlos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu profundă tristețe de decesul Alteței Sale Regale Infanta Doña Pilar a Spaniei. Infanta Pilar, primul copil al Altețelor Lor Regale Contele și Contesa de Barcelona, s-a născut la 30 iulie 1936. A fost sora mai mare a Regelui Juan Carlos I al Spaniei. Infanta Pilar a decedat astăzi, 8 ianuarie 2020, la Madrid. Infanta Pilar a fost membru al Comitetului Internațional Olimpic (1996-2006) și președinta Federației Internaționale de Echitație (1994-2006). Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis astăzi scrisori de condoleanțe Majestăților Lor Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, precum și Majestății Sale Regelui Juan Carlos. #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #InfantaPilar #SpanishMonarchy #KingFelipe #KingJuanCarlos #Monarchy

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) on

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close