Antena 3 Actualitate Dr. Adina Alberts, despre legea carantinării: "Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi"

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinării: "Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi"

de Redacția Antena 3    |    12 Iul 2020   •   09:30
Dr. Adina Alberts, despre legea carantinării: "Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi"
Sursa foto: Hepta

Dr. Adina Alberts a criticat dur proiectul de lege a carantinării și izolării, într-o postare pe Facebook, și a comparat proiectul legislativ cu o lege a naționalizării.

"Legea carantinării, un început în forță al NAȚIONALIZĂRILOR? Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi de ar fi fost azi printre noi.

Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, pe scurt 'Legea carantinării', pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democrației. Un articol din legea care s-a împotmolit, momentan, la Senat, specifică faptul că un 'infectat' își poate pierde temporar, chiar și dreptul la proprietate, pe lângă faptul că poate fi luat cu forța din propriul domiciliu atunci când DSP-ul o cere!
Așadar, dragii mei, întrebați-mă să vă întreb! Deschidem poarta DICTATURII?! Doar pentru că politicienii ne spun că dau o lege dură, pentru că 'ne vor binele', că vor 'să salveze vieți'? Dar ce treabă au bunurile unui bolnav cu boala propriu-zisă?!

Alineatul 44, punctul 2: 'Carantina bunurilor se instituie pentru bunurile suspecte de a fi contaminate, mijloace de transport sau alte bunuri suspecte de a fi contaminate, sau distrugere, după caz. Procedura de decontaminare sau distrugere se stabileşte prin ordin al ministrului Sănătății'.

Deci, ne luați casele, domnilor politicieni? Legiuți că ne veți distrugeți bunurile dacă dvs veți decide că este spre binele sănătății noastre?! Dacă ești SUSPECT CĂ AI FI INFECTAT, practic nu mai ai nicio proprietate, pentru că orice ai atins se carantinează, nu? Nu credeți că mergeți mult prea departe, domnilor politicieni?! Vă reamintesc un vers din Imnul țării noastre DEMOCRATE, domnilor politicieni: Viață în libertate ori moarte!, strigă toți", a scris dr. Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close