Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori: „Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro”

Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori: „Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro”

Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori: „Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
12 Mai 2019   •   13:15

Președintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la Giurgiu, a transmis un mesaj pentru agricultori. 

„Programul de tomate prevede 3000 de euro subvenție pentru mia de metri pătrați. Am anunțat ce înseamă extinderea acestui program. Vom acorda subvenție pentru achiziționarea de centrale termice pentru a putea acoperi și lunile de iarnă, și pentru solarii și pentru sere. Cei care vor ieși cu roșiile în perioada 1 decembrie-1 mai vor primi subvenția de 6.000 de euro. Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro, nu 3.000 de euro, deci se mărește. 

Programul se extinde și pentru încă șase soiuri de legume: ardei gras, ardei iute, ardei capia, gogoșari, castraveți și vinete. Se va acorda 1.000 de euro. În acest an, termenul până la care sunt așteptați să vină cu cele două tone de producție se prelungește până la 15 iunie pentru ca niciun legumicultor să nu piardă această subvenție. Vom avea șanse din ce în ce mai mari să mâncăm românește”, a spus liderul PSD. 

„Programul „Roșia românească” a făcut ca în doi ani de zile să apară în plus 90.000 de tone de roșii românești. Încă mai avem potențial. Anul acesta sigur vor fi peste 100.000 de tone de roșii românești în magazine”, a mai spus Dragnea. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea agricultori
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close