Antena 3 CNN Actualitate Drama salvatorilor fără salvare. Oana Stancu: Avem un Serviciu de Telecomunicaţii Speciale care trebuie desfiinţat

Drama salvatorilor fără salvare. Oana Stancu: Avem un Serviciu de Telecomunicaţii Speciale care trebuie desfiinţat

Drama salvatorilor fără salvare. Oana Stancu: Avem un Serviciu de Telecomunicaţii Speciale care trebuie desfiinţat
de S.T.    |    02 Feb 2014   •   19:25

Romtelecom poate prelua atribuţiile serviciului de Telecomunicaţii Speciale, afirmă Oana Stancu, realizator al emisiunii "Exces de putere".

"Avem un Serviciu de Telecomunicaţii Speciale care trebuie desfiinţat sau mutat într-un loc unde să fie eficient, pentru că preşedintele ţării ne-a explicat că STS-ul nu funcţionează decât cu telefoanele fixe din această ţară. Ca atare, eu cred că Romtelecom poate prelua atribuţiile STS fără nicio problemă. Este un amestec de lucruri strigătoare la cer pe care Traian Băsescu le-a spus în această seară cu lucruri care se întâmplă că fie şi adevărate. De exemplu, proasta coordonare a acestei acţiuni este un lucru real", a spus Oana Stancu, duminică, într-o intervenţie telefonică la "Secvenţial cu Adrian Ursu".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după şedinţa CSAT, că acţiunea de salvare din Apuseni NU a fost coordonată în conformitate cu reglemnetările în vigoare şi de aceea a fost un eşec, "cum a catalogat-o şi prim-ministrul".

Băsescu a spus că îl demite pe Opriş, directorul STS, dacă cineva poate dovedi că STS are capabilităţi mai mari decât cele prezentate pentru cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Citeşte şi:

Radu Tudor: În dauna aflării adevărului, Băsescu preferă să rămână în braţe cu STS-ul


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu".

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close