Antena 3 Actualitate Drum închis din cauza viscolului. CNAIR, anunț de ultimă oră pentru șoferi

Drum închis din cauza viscolului. CNAIR, anunț de ultimă oră pentru șoferi

23 Oct 2017   •   17:50
Drum închis din cauza viscolului. CNAIR, anunț de ultimă oră pentru șoferi

Circulaţia rutieră pe DN 67C Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca şi Obârşia Lotrului, începând de luni, ora 18,00, ca urmare a codului portocaliu emis de meteorologi pentru zona de nord a judeţului Gorj

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800 va fi închisă ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. 

Având în vedere codul portocaliu emis ce anunţă căderi de zăpadă şi viscol, CNAIR a luat decizia închiderii circulaţiei pe acest sector de drum, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice. 

"Având în vedere codul portocaliu emis ce anunţă căderi de zăpadă şi viscol, CNAIR SA a luat decizia închiderii circulaţiei pe acest sector de drum până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice", se menţionează în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close