Antena 3 CNN Actualitate Ea este Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz! Medicii legiști au stabilit cum a murit

Ea este Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz! Medicii legiști au stabilit cum a murit

Medicii legiști au stabilit în ce împrejurări au murit cele doua femei găsite fără viață la Hoghiz.

Ea este Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz! Medicii legiști au stabilit cum a murit
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2023   •   15:16

Procurorii care fac cercetări în cazul dublei crime de la Hoghiz au stabilit că fiica de 24 de ani a murit strangulată, iar mama ei, de 45 de ani, a murit în urma arsurilor puternice.

Potrivit procurorilor de la Brașov, cele două victime care au decedat în împrejurări violente în data de 15.12.-2023 sunt mamă și fiică.  

”Concluziile preliminare ale medicului legist sunt că:  

- fiica, în vârstă de 24 de ani, a decedat în jurul orei 14.00-16.00, în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecința unei asfixii mecanice prin strangulare, cu un corp dur alungit, de către o altă persoană;  

- mama, în vârstă de 45 de ani, a decedat în jurul orei 15.00-17.00, în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri de căi respiratorii superioare, ca urmare a unor arsuri prin flacără; la autopsie s-au constatat arsuri prin flacără pe întreaga suprafață corporală (carbonizare parțială).  

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că, lângă mamă, care prezenta arsuri mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic (pet de 5 litri) carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil și care avea dopul desfăcut, precum și o cutie de chibrituri.  

Din audieri s-a stabilit că evenimentul s-a produs când soțul femeii, respectiv tatăl celeilalte victime, se afla în cursă pe raza jud. Prahova. Acesta ar fi avut o ultimă discuție telefonică cu soția sa, în jurul orei 16.00, care i-ar fi trezit suspiciuni că la domiciliu se întâmplase ceva rău.  

Imediat după aceea a apelat-o pe fiica sa, care nu i-a răspuns, lucru care l-a determinat să apeleze la martorii care au descoperit cadavrul soției și apoi au alertat poliția”, se arată în comunicatul procurorilor.

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze

Anchetatorii iau în calcul, în acest moment, două ipoteze. Fie între cele două femei a izbucnit un conflict, în urma căruia s-a ajuns la crimă, urmată de sinucidere, fie cineva a comis masacrul și a încercat să ascundă urmele. 

Potrivit apropiaților, mama ar fi suferit de depresie în ultima vreme. 

"Ea a fost bolnavă, într-adevăr. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp. A fost liniște totală la ei. N-au fost oameni răi, agresivi. El muncește pe mașina de ciment", povestește un localnic, potrivit Observator.

"O familie distrusă. O familie ca oricare alta, harnici, muncitori. O fi fost câte o discuție, ca în oricare familie, dar nu să se întâmple așa...", plânge cumnata femeii.

×
Subiecte în articol: Hoghiz Diana crima
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close