Antena 3 CNN Actualitate După zahăr şi ulei, românii s-au călcat în picioare pentru detergent

După zahăr şi ulei, românii s-au călcat în picioare pentru detergent

După zahăr şi ulei, românii s-au călcat în picioare pentru detergent
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Apr 2011   •   12:43

Sute de români din mai multe oraşe s-au adunat, vineri dimineaţă, pentru a sta la coadă la câteva supermarketuri care aveau o promoţie la detergent. Oamenii au venit la uşile magazinelor cu cel puţin două ore înainte de deschidere, potrivit Mediafax.

La Vaslui, românii au aşteptat ore întregi la coada supermarketului supravegheaţi de jandarmi şi agenţi de pază, pentru a asigura că vor prinde promoţia: 79,20 de lei pentru 24 de kilograme de detergent.

Securitatea magazinului a permis intrarea în unitate a cel mult zece persoane în acelaşi timp, fiecare având dreptul la două pungi de detergent de câte şase kilograme, pe lângă care mai primeau gratuit două, cu aceeaşi cantitate.

"Este foarte avantajos, chiar dacă, la prima vedere, ai zice că nu ai ce face cu atâta detergent. Nu se strică, aşa că îl am pentru cel puţin un an. La vremurile pe care le trăim, pot să zic că este o investiţie bună", a declarat unul dintre clienţii magazinului.

Situaţia a stat la fel şi în Oradea, Târgovişte, Pucioasa şi Găeşti, unde, în unele locuri, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru a calma spiritele, după ce înghesuaiala a degenerat în scandal.

În urmă cu două săptămâni, românii s-au călcat în picioare pentru promoţii la zahăr, ulei şi haine.

 

×
Subiecte în articol: coada promotie Supermarket
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close