Antena 3 CNN Actualitate Durerea unei mame: Mami, dacă mă vezi şi mă auzi, aş vrea să ştii că vreau să te aduc aici lângă mine

Durerea unei mame: Mami, dacă mă vezi şi mă auzi, aş vrea să ştii că vreau să te aduc aici lângă mine

Durerea unei mame: Mami, dacă mă vezi şi mă auzi, aş vrea să ştii că vreau să te aduc aici lângă mine
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Mar 2012   •   18:28

Patru români din Siria au fost răniţi, alţi patru au fost arestaţi de forţele de securitate, iar două familii au rămas fără case în urma celor mai recente violenţe.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe spun că pentru fiecare caz, ambasada a reacţionat prompt, intervenind pe lângă autorităţile siriene pentru ca aceştia să fie eliberaţi.

Până acum, 62 dintre românii care au solicitat evacuarea imediată din Siria au sosit deja în ţară. Sunt însă 14 mii de români captivi pe frontul sângeros din Siria.Ministerul de Externe a chemat deja acasă mai mulţi angajaţi ai Ambasadei de la Damasc şi familiile lor.

Silvia Onticilescu, mama unei fete captive în Siria, a fost invitată la emisiunea Ediţia de Weekend, sâmbătă, la Antena 3.

În cadrul emisiunii, femeia a arătat că nu există căi de comunicare cu fiica ei şi că nu mai ştie nimic de aceasta.

"Îmi este foarte dor de ea. Simt nevoia să o strâng în braţe şi să ştiu că este bine. Nici nu vreau să mă mai gândesc la alte lucruri. Mami, dacă mă vezi şi mă auzi, aş vrea să ştii că vreau să te aduc aici lângă mine!" a declarat femeia, plângând.

Situaţia din Siria a escaladat în ultimele luni.

De un an de zile, de când au început conflictele între opoziţie şi forţele guvernamentale, mii de oameni au murit în violenţele iscate.


×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close