Antena 3 Actualitate E STRIGĂTOR la cer! Jandarmii au pornit în căutarea epavei avionului, ghidându-se după PLIANTE TURISTICE

E STRIGĂTOR la cer! Jandarmii au pornit în căutarea epavei avionului, ghidându-se după PLIANTE TURISTICE

de O.P.    |    21 Ian 2014   •   09:10
E STRIGĂTOR la cer! Jandarmii au pornit în căutarea epavei avionului, ghidându-se după PLIANTE TURISTICE

Lipsa de reacţie, lipsa de organizare, lipsa de cunoştinţe elementare în intervenţii de asemenea natură au condus la pierderea unor vieţi omeneşti ce puteau fi salvate!

Unul dintre elementele care frapează modul în care s-a intervenit în această situaţie de criză menţionează faptul că echipele de jandarmi montani implicate în operaţiunea de salvare s-au orientat în teren cu ajutorul unor pliante turistice ale Parcului Naţional Apuseni!

În acelaşi timp, coordonatorul celulei de criză iniţiate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat Cătălin Chiper, într-o intervenţie la Antena 3 în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, nu a putut preciza arealul de la care au pornit căutările echipelor de salvare, în precizarea sa confundând noţiuni elementare de geometrie precum raza şi suprafaţa! INADMISIBIL!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close