Antena 3 CNN Actualitate Ea e prima condamnată în dosarul "Prostituate de lux"! 1 an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare

Ea e prima condamnată în dosarul "Prostituate de lux"! 1 an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare

Ea e prima condamnată  în dosarul "Prostituate de lux"! 1 an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare
24 Sep 2015   •   13:07

Lavinia Despina este prima condamnată în dosarul ''Prostituate de lux''. Modelul a primit sentinţa miercuri: 1 an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare pentru proxenetism şi i s-au confiscat 2.100 de euro. Decizia a fost dată de Judecătoria Sectorului 5 după ce bruneta şi-a recunoscut fapta. Aceasta nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Lavinia Despina are un termen de supraveghere de trei ani, informează Adevărul. Instanţa a obligat-o pe aceasta ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa , la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.


×
Subiecte în articol: prostituate dosar inchisoare condamnare
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close