Antena 3 CNN Actualitate Echipa Antena 3 CNN, care a transmis Live din Israel, a fost premiată de Uniunea Ziariştilor Profesioniști din România

Echipa Antena 3 CNN, care a transmis Live din Israel, a fost premiată de Uniunea Ziariştilor Profesioniști din România

Cei mai buni jurnalişti din presa românească au fost premiaţi la Gala Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Printre premianţi s-au numărat Laurenţiu Rădulescu şi Costi Pahonţu, jurnaliştii Antena 3 CNN care au transmis LIVE din mijlocul războiului Israel-Hamas.

Echipa Antena 3 CNN, care a transmis Live din Israel, a fost premiată de Uniunea Ziariştilor Profesioniști din România
Sursa foto: Laurențiu Rădulescu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2023   •   09:02

Laurențiu Rădulescu, reporter Antena 3 CNN, și operatorul Costi Pahonțu s-au numărat printre cei care au fost premiați de Uniunea Ziariştilor Profesioniști din România.

Timp de trei săptămâni, Laurențiu Rădulescu şi Costi Pahonţu au transmis, zi de zi, din Israel şi de la graniţa cu Fâşia Gaza detalii surprinse din mijlocul războiului.

"Este o recunoștință clară, care merge spre întreaga echipă, pentru că aceasta nu ne include doar pe noi. Presa se face în echipă și cred că acest lucru s-a văzut foarte bine.

Avem o redacție în spate, care ne-a susținut de la un simplu telefon până la materiale, informații și documentarea de care am avut nevoie în Israel, timp de trei săptămâni. Premiul acesta merge spre întreaga redacție", a spus Laurențiu Rădulescu.

Citește și: RO 3.0 – Viitorul e aici sau când frigiderul va cumpăra singur de mâncare, iar televizorul ne va plăti facturile

În total, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România acordă 15 distincții pentru cei mai buni jurnalişti din presa românească.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România este o organizație de presă cu o vechime de peste 100 de ani.

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN premiu
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close