Antena 3 Actualitate Ediție specială „1 România”. Daniel Georgescu: Eu o iubesc România, pe politicieni nu îi văd să o facă

Ediție specială „1 România”. Daniel Georgescu: Eu o iubesc România, pe politicieni nu îi văd să o facă

01 Dec 2017   •   20:34
Ediție specială „1 România”. Daniel Georgescu: Eu o iubesc România, pe politicieni nu îi văd să o facă

Daniel Georgescu are 17 ani și este elev la Liceul Teoretic “Ion Barbu”, profil ştiinţe sociale. Pe viitor vrea să studieze mai departe ştiinţe  politice sau relaţii internaţionale, să facă politică externă sau… consultanţă financiară. Este pasionat de: istorie, politică externă.

România într-un cuvânt: istorie

Despre politică: vrea să se implice pentru că, spune el, este nevoie de noua generaţie. “Tinerii trebuie să înţeleagă cum funcţionează ţara, aşa că trebuie să se implice de la vârste cât mai fragede.”

Ce poate fi făcut în România pentru a fi mai bine: „Să fim mai sinceri, mai transparenţi şi să avem ca obiectiv principal ţara. În orice facem, să o avem pe ea ca prioritate. Dacă ţara nu o duce bine, nu o ducem nici noi.”

Dezvoltarea industriei şi a turismului ar putea ajuta România să crească, crede Daniel.

De ce vrea să spună lumii ce păreri are: “Vreau să arăt dragostea faţă de România şi sunt dezamăgit de politicienii care nu simt aceeaşi dragpste. Eu o iubesc, pe ei nu îi văd să iubească România.”

Altele: nu s-a gândit niciodată să plece din ţară

 

×
Subiecte în articol: Antena 3 1 Romania

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close