Antena 3 Actualitate Ediţie Specială: O Gală Specială pentru românii de nota 10. Antena 3, de 10 ani împreună în casele dumneavoastră

Ediţie Specială: O Gală Specială pentru românii de nota 10. Antena 3, de 10 ani împreună în casele dumneavoastră

06 Iul 2015   •   02:45
Ediţie Specială: O Gală Specială pentru românii de nota 10.  Antena 3, de 10 ani împreună în casele dumneavoastră

Se anunţă o zi spectaculoasă la Antena 3. Astăzi veţi cunoaşte români de zece.

Este zi de sărbătoare pentru noi. Sărbătorim 10 ani de când Antena 3 este alături de dumneavoastră, în casele dumneavoastră, în slujba dumneavoastră. Au fost 10 ani grei. 10 ani în care mulţi ar fi vrut să plecăm capul, să ne supunem, să închidem ochii, să ne astupăm urechile.

Cu cât v-am dezvăluit mai multe, cu atât ar fi vrut să tăcem mai mult... poate chiar de tot.

Vă spunem şi astăzi că Antena 3 este aici! Iar voi sunteţi la putere.

Români de nota 10 vor fi astăzi alături de noi şi vom încerca să conturăm împreună viitorul de 10 al României.

Într-o gală de excepţie sunt premiaţi românii care ne-au făcut mândri că suntem români, cei care au adus numele ţării mai departe, oamenii pe care îi preţuiţi şi pe care îi aveţi în suflet.

„Fii la Putere!” este îndemnul pe care noi l-am adresat din momentul în care caravana a plecat prin toată ţara, pentru că asta înseamnă să fii prezent, să fii activ, a gândi şi a acţiona.

V-aţi întrebat cum ar fi arătat România şi televiziunile din ţara dacă Antena 3 nu ar fi intrat în fiecare seară în casele dumneavoastră?


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close