Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a fost transferată la penitenciarul Târgşor. Ar putea sta în aceeaşi celulă în care a stat şi prietena ei de shopping, Alina Bica

Elena Udrea a fost transferată la penitenciarul Târgşor. Ar putea sta în aceeaşi celulă în care a stat şi prietena ei de shopping, Alina Bica

30 Apr 2015   •   15:31

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul "Gala Bute", a fost transferată la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor (Prahova). Tot acoolo a fost încarcerată şi prietena ei, fosta şefă a DIICOT cu care făcea shopping în Paris, Alina Bica. Udrea va sta mai întâi 21 de zile în carantina din secţia specială.

Elena Udrea va fi transferată, cel mai probabil astăzi, din Arestul Poliţiei Capitalei la penitenciarul Târgşor. DNA a informat Arestul Central că a încheiat actele procedurale în cazul Elenei Udrea şi că preferata lui Traian Băsescu poate fi transferată la penitenciar, având în vedere că a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute".

Udrea este acuzată de trei infracţiuni de luare de mită în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai multor contracte, dar şi de abuz în cazul organizării "Galei Bute"  

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close