Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, despre momentul arestării în Costa Rica: „Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap”

Elena Udrea, despre momentul arestării în Costa Rica: „Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap”

Elena Udrea, despre momentul arestării în Costa Rica: „Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap”
25 Dec 2018   •   09:22

Elena Udrea a povestit la Antena 3 despre momentul arestării de pe stradă, în Costa Rica, când se afla la plimbare cu propriul copil. De asemenea, fostul ministru a explicat și ce s-a întâmplat în cazul Alinei Bica.

„Gândiți-vă că eram pe stradă cu copilul meu, la prima ieșire cu un copil de 13 zile. Ne întorceam acasă pentru că trebuia să mănânce. M-au luat de pe stradă și nu i-a interesat. E foarte greu cu drepturile omului oriunde în lume. Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap, în condițiile în care noi anunțaserăm unde suntem, aveau telefoanele noastre, ale avocaților, nu ne-am ascuns, nu am fugit.

Citiți și Elena Udrea, despre întoarcerea în România: „Aici, în Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile și nu aș vrea să încurc ce am de făcut aici”

Eu pot să trec peste foarte multe lucruri și probabil că Dumnezeu mi-a dat putere să rezist la multe încercări, dar faptul că am fost luată de lângă copilul meu de 13 zile și timp de trei zile nu a interesat pe nimeni că un copil crește fără mamă și e nevoit să se hrănească altfel decât la sânul mamei, pentru mine a fost o încercare care mă pune pe gânduri”, a spus Elena Udrea. 

Citiți și Elena Udrea, prima declarație în direct la Antena 3, după ce a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica: „A fost o experiență foarte grea. Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu”

×
Subiecte în articol: copil Alina Bica Costa Rica Elena Udrea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close