Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, numită cetăţean de onoare al oraşului Târgovişte. Vezi ce distincţii a mai primit ministrul

Elena Udrea, numită cetăţean de onoare al oraşului Târgovişte. Vezi ce distincţii a mai primit ministrul

Elena Udrea, numită cetăţean de onoare al oraşului Târgovişte. Vezi ce distincţii a mai primit ministrul
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Sep 2011   •   12:43

Elena Udrea primeşte astăzi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Târgovişte. Noua pasiune a ministrului Dezoltării şi Turismului este colecţionarea de astfel de titluri prin toate colţurile ţării, având în vedere că alte patru localităţi din ţară i-au oferit această distincţie.

Udrea a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Bradu, în mai 2009. Un an mai târziu, în mai 2010, ministrul a primit acelaşi titlu de la administraţia oraşului Drobeta Turnu Severin pentru susţinerea unor proiecte europene.

În decembrie acelaşi an, şi oraşul Sânnicolau Mare o numeşte cetăţean de onoare  pentru finanţarea a trei contracte din fonduri europene, în valoare de 99 de milioane de lei.

În noiembrie anul trecut, a mai primit un titlu în oraşul Călăraşi. În vara acestui an ministrul a devenit cetăţean de onoare al localităţii Coloneşti din judeţul Olt.

Elena Udrea a pierdut însă un titlu din palmares anul acesta, când titlul de cetăţean de onoare al oraşului Vulcan i-a fost retras, în urma unei contestaţii a unui consilier PNL.



×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close