Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul elevului român mort în Austria. Ce le-ar fi spus colegilor chiar înainte să își piardă viața

Răsturnare de situație în cazul elevului român mort în Austria. Ce le-ar fi spus colegilor chiar înainte să își piardă viața

Apar noi informații importante din noaptea în care elevul român, aflat în excursie în Austria, s-a prăbușit de la etajul hotelului în care era cazat.

de Raluca Măndoiu    |    07 Dec 2023   •   14:34

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Andrei s-ar fi ridicat din pat în toiul nopții și le-ar fi spus colegilor de cameră că se aruncă de la geam. Băiatul ar fi fost afectat de vestea că boala de care suferă tatăl său a recidivat.

După ce își vor înmormânta copilul, părinții au anunțat că vor face plângeri penale. 

Copilul în vârstă de 13 ani, elev la Scoala nr. 4 din Pucioasa, se afla în excursie, împreună cu alți colegi de școală, dar și cu elevi din Fieni, pentru a vizita Târgul de Crăciun din Viena.

Circumstanțele în care acesta și-a pierdut viața sunt încă neclare. Polițiștii din Viena au deschis dosar de moarte suspectă.

Potrivit unor informații, aceștia exclud totuși varianta sinuciderii.

Inițial, colegii lui Andrei ar fi declarat că băiatul s-a dezechilibrat și a căzut de la peste 10 metri înălțime, deoarece nu exista balustradă. O declarație similară a făcut și paznicul hotelului. Acesta le-a spus polițiștilor criminaliști că băiatul a deschis o fereastra de la etajul 3 și a ieșit pe o platformă de beton, neprevazută cu balustradă, de unde a căzut, la ora 5 dimineața, în gol.

Părinții copilului acuză că, pe lângă faptul că Andrei nu a fost supravegheat, profesoara de engleza și soțul acesteia, cei care au organizat excursia, nici măcar nu i-au anunțat ca fiul lor a murit, ba chiar și-au continuat liniștiți deplasarea în Austria.

După întoarcerea în țară, profesoara și-a luat concediu medical și nu s-a mai prezentat la ore. Ea urmează să fie audiată de polițiștii români care vor să afle în ce condiții a fost organizată excursia și cine era responsabil să supravegheze elevii.

×
Subiecte în articol: Austria elev
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close