Antena 3 Actualitate Emilian Imbri, avertisment: ”Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați”

Emilian Imbri, avertisment: ”Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați”

de Adelina Miron    |    04 Aug 2021   •   09:24
Emilian Imbri, avertisment: ”Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați”
Sursa foto: Agerpres

Expertul în sănătate Emilian Imbri avertizează că toate persoanele internate în prezent în ATI sunt pacienți infectați cu SARS-CoV-2 care nu au fost vaccinați.

„Există deja, pe site-urile de specialitate, o informații cum că tulpina Delta este, pe lângă foarte contagioasă, este mult mai periculoasă decât ce am avut, Alpha.

Toți cei care sunt, în prezent, în ATI, nu sunt vaccinați. Cei care ajung în ATI, și sunt și oameni tineri în ATI în momentul de față și este un semnal de alarmă.

Informațiile care vin din zona medicală atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă această tulpină”, a explicat medicul Emilian Imbri, la B1 TV.

Acesta a mai precizat că persoanele care vin în țară din străinătate sunt potențiali purtători ai bolii.

”Toți cei care vin dinspre Italia, Spania și Turcia și se întorc în țară, fie să viziteze locurile natale fie revin din concediu, sunt potențiali purtători de virus care vor intra în țară nestingheriți și îi vor îmbolnăvi în primul rând pe cei nevaccinați”.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close