Antena 3 CNN Actualitate Era atât de beat încât poliţiştii l-au dus pe braţe la spital pentru a-i recolta probele biologice: "Nu am mai văzut aşa ceva"

Era atât de beat încât poliţiştii l-au dus pe braţe la spital pentru a-i recolta probele biologice: "Nu am mai văzut aşa ceva"

Era atât de beat încât poliţiştii l-au dus pe braţe la spital pentru a-i recolta probele biologice: "Nu am mai văzut aşa ceva"
de O.P.    |    21 Noi 2014   •   06:32

Un bărbat din Baia Mare s-a urcat la volan, deşi nu putea nici măcar să se ţină pe picioare, de cât de beat era. Şoferul a fost descoperit după ce a lovit o maşina oprită la semafor. A fost scos din autoturism de poliţişti pe braţe şi dus la spital ca să i se recolteze probe biologice.

Scenele care par desprinse dintr-un film s-au petrecut in Baia Mare. In momentul in care a fost descoperit in trafic, soferul nu putea nici macar sa iasa din masina. Nu putea sa mearga, si nici sa vorbeasca.

Politistii l-au descoperit pe sofer, in momentul in care a lovit masina din fata lui, oprita la stop.

Soferul a ramas la Spitalul de Urgenta din Baia Mare pentru a primi ingrijiri medicale. Politistii i-au retinut acestuia permisul de conducere.

×
Subiecte în articol: beat la volan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close