x close

Eroii zilei. Construiesc camere sterile pentru copii bolnavi

de D.G.    |    04 Aug 2017   •   13:57
Eroii zilei. Construiesc camere sterile pentru copii bolnavi 817 foto: captura Antena 3

UNTOLD și "Bursa de Fericire" îşi propun să strângă peste 100.000 de euro, bani necesari construirii a două camere sterile la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca.

În lipsa tratamentele corespunzătoare și aplicate la timp, dar și din cauza infecțiilor spitalicești, copiii bolnavi de cancer din România au şansele reduse la jumatate comparativ cu cei din țările occidentale. Realizarea celor două camere sterile le-ar putea creşte simţitor eficacitatea tratamentului.

Fanii festivalului au ocazia să se implice în această campanie și să doneze 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul SPITAL, trimis în cele patru zile ale evenimentului, sau să doneze în contul bancar al Asociației Dăruiește Viață, până la 31 martie 2018.

Toți cei care au primit gratuit o invitație la UNTOLD au posibilitatea să sprijine cauza printr-o donație personală, realizată în urnele situate la intrarea în festival.

Edy Chereji, director marketing Untold, a explicat, în emisiunea "Previziuni" la Antena 3, care este miza generozității românilor în acest caz:

 

Citeşte mai multe despre:

Eroul Zilei eroii zilei Untold
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati