Antena 3 CNN Actualitate Eroii zilei. Construiesc camere sterile pentru copii bolnavi

Eroii zilei. Construiesc camere sterile pentru copii bolnavi

Eroii zilei. Construiesc camere sterile pentru copii bolnavi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
04 Aug 2017   •   13:57

UNTOLD și "Bursa de Fericire" îşi propun să strângă peste 100.000 de euro, bani necesari construirii a două camere sterile la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca.

În lipsa tratamentele corespunzătoare și aplicate la timp, dar și din cauza infecțiilor spitalicești, copiii bolnavi de cancer din România au şansele reduse la jumatate comparativ cu cei din țările occidentale. Realizarea celor două camere sterile le-ar putea creşte simţitor eficacitatea tratamentului.

Fanii festivalului au ocazia să se implice în această campanie și să doneze 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul SPITAL, trimis în cele patru zile ale evenimentului, sau să doneze în contul bancar al Asociației Dăruiește Viață, până la 31 martie 2018.

Toți cei care au primit gratuit o invitație la UNTOLD au posibilitatea să sprijine cauza printr-o donație personală, realizată în urnele situate la intrarea în festival.

Edy Chereji, director marketing Untold, a explicat, în emisiunea "Previziuni" la Antena 3, care este miza generozității românilor în acest caz:

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei eroii zilei Untold
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close