Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Norica Nicolai, reacție la discursul lui Frans Timmermans: "Doar atacuri care, cu siguranță, au o motivație politică și electorală”

Europarlamentarul Norica Nicolai, reacție la discursul lui Frans Timmermans: "Doar atacuri care, cu siguranță, au o motivație politică și electorală”

Europarlamentarul Norica Nicolai, reacție la discursul lui Frans Timmermans: "Doar atacuri care, cu siguranță, au o motivație politică și electorală”
03 Apr 2019   •   15:25

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a avut o primă reacție după discursul lui Frans Timmermans, spunând că este unul pur electoral. 

"Doar atacuri care, cu siguranță, au o motivație politică și electorală pentru că preluând afirmațiile domnului Timmermans pot să spun foarte clar că nu este bine informat. Și dânsul a lăsat această rezervă a bunei informări ca suport pentru decizie. În primul rând, modificările de la Codul Penal vor fi dezbătute conform procedurilor legale și constituționale și cu siguranță lucrurile astea se vor discuta în baza unui mecanism de cooperare cu Comisia Europeană. 

A te exprima în momentul de față că vei declanșa proceduri legale, și cu siguranță e vorba de articolul 7 din tratat, pe chestiuni care nu există, mi se pare destul de hazardat ca opinie pentru un politician de talia domnului Timmermans. Au o obsesie deja cei din Uniunea Europeană în legătură cu statul de drept, stat de drept care este instrumentalizat în ceea ce privește țările din estul Europei", a declarat Norica Nicolai la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Norica Nicolai Frans Timmermans
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close