Antena 3 CNN Actualitate Europol, noi acuzaţii la adresa conducerii Academiei de Poliţie: "Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților"

Europol, noi acuzaţii la adresa conducerii Academiei de Poliţie: "Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților"

Sindicatul Europol lansează noi acuzații la adresa Academiei de Poliţie despre care spune că "închide ochii la neregulile legate de modul de implementare a contractului de lucrări finanțat din fonduri externe, și la modul haotic în care este organizat șantierul", punând din nou în pericol sănătatea studenților şi angajaților.

Europol, noi acuzaţii la adresa conducerii Academiei de Poliţie: "Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților"
Sursa foto: Facebook Europol
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   17:40

După scandalul toxiinfecțiilor alimentare din Academia de Poliţie, acolo unde mai mulţi studenți au ajuns la spital, Europol sesiseză noi decizii aprobate de conducere care pun în pericol sănătatea celor din academie.

"Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențe din războiul din Gaza, aveți dreptate. Doar că ele provin din curtea Academiei de Poliție "A. I. Cuza” din București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tone de moloz și de resturi de materiale de construcții, praf ridicat mai ceva ca la bombardamente, mizerie, muncitori care aruncă resturi de pe acoperiș în timp ce studenții trec pe lângă acele clădiri reprezintă “cotidianul” studenților și angajaților care își duc viața în prestigioasa instituție de învățământ.

Europol, noi acuzații la adresa conducerii Academiei de Poliţie: "Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților"

Puteți vedea în imagini cum studenții tușesc de la praful inhalat. Puteți vedea riscurile la care sunt expuși în timp ce se aruncă cu resturi de pe acoperișul clădirilor. Puteți vedea munți de mizerie și de resturi în care riști să te rănești. În concluzie, un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților!

În tot acest timp, ÎMPUTERNICIT directorul general administrativ, cms. șef Dumbravă Todiriță-Ionuț, încasează salariu mărit cu 50% pentru LUCRĂRI DE EXCEPȚIE și închide ochii la neregulile legate de modul de implementare a contractului de lucrări finanțat din fonduri externe, și de modul haotic în care este organizat șantierul", scrie Europol pe Facebook, acolo unde a publicat o filmare cu lucrările de şantier. 

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențe din războiul din Gaza, aveți dreptate. Doar că ele provin din curtea Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București. Tone de moloz și de resturi de materiale de construcții, praf ridicat mai ceva ca la bombardamente, mizerie, muncitori care aruncă resturi de pe acoperiș în timp ce studenții trec pe lângă acele clădiri reprezintă “cotidianul” studenților și angajaților care își duc viața în prestigioasa instituție de învățământ. Puteți vedea în imagini cum studenții tușesc de la praful inhalat. Puteți vedea riscurile la care sunt expuși în timp ce se aruncă cu resturi de pe acoperișul clădirilor. Puteți vedea munți de mizerie și de resturi în care riști să te rănești. În concluzie, un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților! În tot acest timp, ÎMPUTERNICIT directorul general administrativ, cms. șef Dumbravă Todiriță-Ionuț, încasează salariu mărit cu 50% pentru LUCRĂRI DE EXCEPȚIE și închide ochii la neregulile legate de modul de implementare a contractului de lucrări finanțat din fonduri externe, și de modul haotic în care este organizat șantierul.

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 22 noiembrie 2023

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close