Antena 3 Actualitate Exclusiv! Petre Daea răspunde acuzaţiilor: ''Oros le caută nod în papură fermierilor''

Exclusiv! Petre Daea răspunde acuzaţiilor: ''Oros le caută nod în papură fermierilor''

28 Ian 2020   •   19:08
Exclusiv! Petre Daea răspunde acuzaţiilor: ''Oros le caută nod în papură fermierilor''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Petre Daea a răspuns în exclusivitate acuzaţiilor într-o intervenţie la Antena 3. Procurorii de la Parchetul General investighează Casa de Comerţ Agroalimentar înfiinţată de Petre Daea. Ancheta a fost deschisă ca urmare a unei plângeri venite chiar de la ministrul Agriculturii, iar prejudiciul estimat ar fi de un milion de euro.

Fostul ministru al Agriculturii a subliniat că tranzacţiile Caselor de Comert Agroalimentare nu intră în atribuţiile ministerului pe care l-a condus.

Mai mult decât atât, Daea îl acuză pe actualul ministru al Agriculturii că le caută nod în papură femierilor, dar şi lanţurilor de magazine româneşti.

''Ministerul Agriculturii nu face asemenea tranzacţii. Ele nu intră în atribuţiile Ministerului Agriculturii. Ministrul Oros greşeşte şi afirmaţiile acestea sunt extrem de grave, iar a distruge un program cu nodul acesta în papură, sigur că sunt elemente care compun o atitudine împotriva fermierilor români, împotriva lanţului de magazine românesc, împotriva valorificării produselor de la fermierii care nu au această posibilitate'', a spus Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii.

Exclusiv! Petre Daea răspunde acuzaţiilor: ''Oros le caută nod în papură fermierilor''

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close