Antena 3 CNN Actualitate Experte în dormitor, dar virgine pe hârtie. Româncele îşi cumpără "onoarea" de la medic

Experte în dormitor, dar virgine pe hârtie. Româncele îşi cumpără "onoarea" de la medic

Experte în dormitor, dar virgine pe hârtie. Româncele îşi cumpără "onoarea" de la medic
de S.T.    |    17 Oct 2012   •   22:05

Sute de românce vor să îşi cumpere virginitatea direct de la doctor. Sunt experte în dormitor, dar se vor virgine pe hârtie. De frica părinţilor, a viitorilor soţi sau a societăţii, fetele îşi comandă certificate false de virginitate.

Pentru multe din tinere, virginitate e cea mai mare calitate şi cea mai de preţ zestre. Mai ales în comunităţile de rromi.

Certificatul de virginitate fiind o garanţie de onoare, părinţii îşi iau copilele de mână şi le duc la ginecolog înainte să le facă mirese. Medicul legist poate elibera un certificat de virginitate nou-nouţ în schimbul a 50 de lei.

Din 10 fete care se pretind fecioare, 5 se dovedesc a nu fi. De multe ori, medicii închid ochii şi dau rezultate inconcludente, pentru că ştiu că fetele ar putea fi pedepsite crud de către familiile lor.

Însă minciuna are picioare scurte, iar certificatul funcţionează doar până în noaptea nunţii, când adevărul iese la iveală.

Pentru cele care vor să ducă minciuna până la capăt, există însă şi alte variante. În schimbul a câteva sute de lei, îşi pot reface, chirurgical, himenul.



×
Subiecte în articol: virginitate romance
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close