Antena 3 Actualitate Explozii pe Manchester Arena. Ambasada României la Londra încearcă să afle dacă sunt români printre victime

Explozii pe Manchester Arena. Ambasada României la Londra încearcă să afle dacă sunt români printre victime

23 Mai 2017   •   08:11
Explozii pe Manchester Arena. Ambasada României la Londra încearcă să afle dacă sunt români printre victime
Sursa foto: foto: captura Youtube

Ambasada României la Londra a cerut autorităţilor britanice date privind naţionalitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena şi monitorizează situaţia. fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, anunţă MAE.

Cel puțin 19 oameni au murit și 50 au fost răniți, în urma unor explozii care au avut loc la finalul unui concert susținut de Ariana Grande. Autoritățile tratează explozia drept un „atac terorist”.

„Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incidentul produs în seara de 22 mai 2017 în localitatea Manchester. Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii privind circumstanţele producerii incidentului, precum şi date cu privire la naţionalitatea victimelor. MAE: Ambasada României la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena„, precizează Ministerul afacerilor Externe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close