Antena 3 CNN Actualitate Face cinste României la doar câţiva anişori. Peste două luni va avea şansa de a cuceri Hollywood-ul

Face cinste României la doar câţiva anişori. Peste două luni va avea şansa de a cuceri Hollywood-ul

Face cinste României la doar câţiva anişori. Peste două luni va avea şansa de a cuceri Hollywood-ul
Sursa foto: foto: antena3.ro
10 Mai 2012   •   22:57

Talentul 'micilor muzicieni' din România cucereste planeta. La doar zece ani, Alexia, din Iaşi, a triumfat recent la un concurs internaţional din Malta. Fetiţa se pregăteşte acum de cea mai mare provocare a... mini-carierei: în mai puţin de două luni urcă pe scena celui mai mare concurs internaţional de la Hollywood.

Cântă de la şase ani. Şi, până acum, şi-a umplut vitrinele cu zeci de diplome, medalii şi trofee. Ultimul, l-a obţinut săptămâna trecută în Malta,
unde au participat peste 60 de concurenţi din Malta şi din alte ţări. Mulţi dintre ei cu un palmares impresionant, dar Alexia a cucerit juriul. Iar succesul de până acum o poartă pe drumul Americii.



"Suntem mândri de ceea ce a reuşit ea să realizeze în Malta! Mai ales că e cu două luni aproximativ înainte de a merge la Hollywood.", a declarat tatăl Alexiei.

Va participa la cel mai mare concurs de muzică din cetatea filmului. Acolo unde mii de copii hotărâţi să câştige se vor strânge. Emoţiile însă n-o copleşesc.

Alexia a demonstrat că are şanse reale să cucerească şi Hollywood-ul. Ceva o împiedică însă. Părinţii nu au cei 10.000 de dolari necesari pentru a participa la competiţie.

×
Subiecte în articol: pian
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close