Antena 3 CNN Actualitate Faceţi cunoştinţă cu Pricu: El este interlopul din Alba, dat în urmărire internaţională, cu hituri muzicale pe net

Faceţi cunoştinţă cu Pricu: El este interlopul din Alba, dat în urmărire internaţională, cu hituri muzicale pe net

Faceţi cunoştinţă cu Pricu: El este interlopul din Alba, dat în urmărire internaţională, cu hituri muzicale pe net
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Dec 2011   •   17:44

Internetul a fost invadat de clipuri în care diverşi compatrioţi se laudă cu averile, inteligenţa sau frumuseţea lor. Ultimul din această serie le înglobează pe toate. Raul Hancheş, zis şi Pricu, interlopul din Alba dat în urmărire internaţională de mai bine de un an a postat pe internet două melodii în care trimite mai multe mesaje prietenilor, duşmanilor şi... poliţiştilor.

Aşa că de pe lista celor mai vânaţi interlopi români a ajuns în topurile muzicale, pe internet.

Don, aşa cum se autotintitulează Pricu, n-a ajuns niciodată în faţa unui judecător. În 2010 a fugit din ţară. Aşa că înaintea unui Grammy, s-a ales cu un mandat internaţional de urmărire. Dar acum râde de cei care ar trebui să îl arunce în spatele gratiilor.

Iar Pricu e convins că tot ce a câştigat a venit cu binecuvântarea Celui de Sus. A uitat probabil că munca lui contravine flagrant uneia dintre cele 10 porunci. Să nu preacurveşti! Se pare că pentru el religia este un subiect la fel de abstract ca măsurile iambice.

 



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close