Antena 3 Actualitate Familia Regală transmite condoleanțe la moartea Cristinei Ţopescu: „A dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului”

Familia Regală transmite condoleanțe la moartea Cristinei Ţopescu: „A dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului”

13 Ian 2020   •   12:50
Familia Regală transmite condoleanțe la moartea Cristinei Ţopescu: „A dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului”
Sursa foto: sursă foto: Facebook Familia Regală a României

Custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu au transmis luni condoleanţe familiei Cristinei Ţopescu şi întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai jurnalistei. Jurnalista „a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului”, se arată în mesajul Familiei Regale.

„Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În anul 2006, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit "Regele Mihai – Nihil Sine Deo" și produs de Humanitas Multimedia.În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, se arată în mesaj.

Jurnalista şi prezentatoarea TV Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close