Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 11 ani bătută crunt de doi colegi mai mari. Nu este pentru prima dată când fata ajunge vânătă acasă

Fetiță de 11 ani bătută crunt de doi colegi mai mari. Nu este pentru prima dată când fata ajunge vânătă acasă

O fetiță de 11 ani a fost bătută crunt de doi băieți, într-o școală din Cluj. Cei doi agresori sunt colegi mai mari de-ai fetei.

Fetiță de 11 ani bătută crunt de doi colegi mai mari. Nu este pentru prima dată când fata ajunge vânătă acasă
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    28 Oct 2020   •   09:15

Mama copilei susține că nu este pentru prima dată când băieții de 12, respectiv 13 ani îi agresează fiica, și că cei doi au, de fapt, grave probleme de comportament. 

Se pare că băieții au intrat în clasa fetei și au început să îi lovească pe copii, la întâmplare. După ce scandalul s-a mutat pe holul școlii, a venit și rândul fetei să fie victima celor doi agresori. Aceasta s-a ales cu mai multe julituri și vânătăi pe brațe în timp ce încerca să se apere. 

Din păcate, nu este pentru prima dată când fata ajunge pe mâinile celor doi. Cu o săptămână înainte de incident, ea s-a ales cu piciorul vânăt și cu telefonul distrus în urma unei agresiuni similare. 

În urma articolelor apărute în presa locală, polițiștii secției 7 din Cluj s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și au spus că vor face cercetări în acest caz.  

×
Subiecte în articol: fetita batuta colegi Cluj
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close