x close

Fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, acuzații dure la adresa familiei Săcărin: „Nu a răspuns la telefon de șase zile. Nu știm nimic de fetiță”

26 Iun 2019   •   23:35
Fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, acuzații dure la adresa familiei Săcărin: „Nu a răspuns la telefon de șase zile. Nu știm nimic de fetiță” foto- captură Antena 3

Adelina Șărămăt, fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, a spus, în cadrul unei emisiuni, că familia adoptivă a copilei de opt ani nu răspunde la telefon de șase zile și că nu au putut afla nimic despre fetiță. 

„Fata este bine și noi o să ne asigurăm că Sorina va avea legături cu familia dumneavoastră dacă veți avea un comportament civilizat. Noi ne vom asigura că Sorina va veni în vizită, că va ține legătura cu Andreea. În momentul acesta Sorina e copilul nostru și ea are nevoie de protecție. Noi nu vrem ca ea să fie expusă la televizor în situații dificile. Trebuie să i se respecte și ei dreptul la viață privată”. 

„Sorina merge la consiliere psihologică, noi trebuie să urmăm acești pași, să ne asigurăm că starea Sorinei e bună și stabilă și că ea nu va putea fi pusă în acest șantaj emoțional, care să nu ajute la mersul ei înainte”. 

 

Citeşte mai multe despre:

acuzatii sorina
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati