Antena 3 Actualitate Fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, acuzații dure la adresa familiei Săcărin: „Nu a răspuns la telefon de șase zile. Nu știm nimic de fetiță”

Fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, acuzații dure la adresa familiei Săcărin: „Nu a răspuns la telefon de șase zile. Nu știm nimic de fetiță”

de Claudia Simion    |    26 Iun 2019   •   23:35
Fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, acuzații dure la adresa familiei Săcărin: „Nu a răspuns la telefon de șase zile. Nu știm nimic de fetiță”
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Adelina Șărămăt, fiica fostei asistente maternale care a avut grijă de Sorina, a spus, în cadrul unei emisiuni, că familia adoptivă a copilei de opt ani nu răspunde la telefon de șase zile și că nu au putut afla nimic despre fetiță. 

„Fata este bine și noi o să ne asigurăm că Sorina va avea legături cu familia dumneavoastră dacă veți avea un comportament civilizat. Noi ne vom asigura că Sorina va veni în vizită, că va ține legătura cu Andreea. În momentul acesta Sorina e copilul nostru și ea are nevoie de protecție. Noi nu vrem ca ea să fie expusă la televizor în situații dificile. Trebuie să i se respecte și ei dreptul la viață privată”. 

„Sorina merge la consiliere psihologică, noi trebuie să urmăm acești pași, să ne asigurăm că starea Sorinei e bună și stabilă și că ea nu va putea fi pusă în acest șantaj emoțional, care să nu ajute la mersul ei înainte”. 

 

×
Subiecte în articol: acuzatii sorina

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close