Antena 3 CNN Actualitate Firea (PSD): Videanu a prelungit contractele cu "băieţii deştepţi" până în 2018, în loc să le întrerupă

Firea (PSD): Videanu a prelungit contractele cu "băieţii deştepţi" până în 2018, în loc să le întrerupă

Firea (PSD): Videanu a prelungit contractele cu "băieţii deştepţi" până în 2018, în loc să le întrerupă
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Mar 2013   •   17:38

Senatorul PSD Gabriela Firea susţine că Adriean Videanu, în perioada în care a fost ministrul PDL al Economiei, a prelungit contractele cu "băieţii deştepţi" până în 2018, în loc să le întrerupă.

Declaraţia lui Firea vine la scurt timp după ce Videanu a fost acuzat de premierul Victor Ponta de abuz în serviciu în cazul Hidroelectrica.

"Videanu, în perioada 2009-2010, în loc să întrerupă contractele cu băieţii deştepţi a prelungit contractele până în 2018. (...) Trebuie să dea răspuns de ce a prelungit contractele păguboase pentru statul român în favoarea băieţilor deştepţi", a declarat senatorul PSD Gabriela Firea, miercuri, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

În opinia lui Firea, şi în cazul Hidroelectrica, şi în cazul Oltchim, factorul uman defectuos, faptul că s-a interferat politicul peste profesional şi politicul a dictat o politică economică păguboasă pentru acele instituţii şi pentru bugetul României.

Declaraţia lui Firea vine după ce Guvernul a anunţat, miercuri, că va trimite DNA un dosar cu prejudicierea Hidroelectrica, iar premierul Victor Ponta susţine că "banii sunt pe la Videanu şi PDL".

Cum răspunde PDL-istul Adriean Videanu acuzaţiilor de abuz în serviciu



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close