x close

Firea renunţă la taxa de poluare. Bucureştenii care au achiziţionat deja vinieta ecologică vor primi banii înapoi

25 Feb 2020   •   18:42
Firea renunţă la taxa de poluare. Bucureştenii care au achiziţionat deja vinieta ecologică vor primi banii înapoi Antena 3

Gabriela Firea renunţă la introducerea vinietei anti-poluare, care ar fi intrat în vigoare de la 1 martie. Primarul general spune că a luat această decizie în urma dezbaterii organizate pe Facebook, unde numărul românilor care s-au opus acestei taxe a fost peste aşteptări. Cei peste o mie de bucureşteni care au achiziţionat deja vinieta ecologică îşi vor primi banii înapoi.

''Renunţ la această vinietă pentru că trebuie să îi ascult pe toţi bucureşteni şi pentru că ei în număr foarte mare s-au pronunţat împotriva acestei viniete ecologice, pe care am dorit să o introduc.Probabil nu am fost foarte bine pregătiţi cu toţii. Noi ca autoritate ne-am pregătit, dar probabil că ar fi fost nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare. Faptul că eu renunţ la această vinietă anti-poluare şi voi veni în luna martie, în faţa Consiliului General cu un proiect de anulare al propriului proiect de anul trecut, nu înseamnă că abandonăm lupta'', a declarat Gabriela Firea.

 

 

Citeşte mai multe despre:

Gabriela Firea vinieta taxa de poluare bucuresteni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati