Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan

Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan

Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Sep 2013   •   09:41
Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu câteva luni a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice, informează Mediafax.
 
Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma şi l-a condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de trei ani şi patru luni, potrivit portalului Judecătoriei Petroşani.
 
Decizia instanţei nu este definitivă, iar Cozma are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.
 
Dan Cozma, în vârstă de 32 de ani, a fost prins, la începutul lunii iunie, conducând o maşină prin Petroşani, după ce consumase băuturi alcoolice. În urma testării alcooltest, aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,89 la mie. Dan Cozma a fost dus ulterior la Spitalul de Urgenţă Petroşani, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În aceste condiţii, pe numele lui Dan Cozma a fost întocmit dosar penal.




 

×
Subiecte în articol: inchisoare cu suspendare beat la volan
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close