Antena 3 CNN Actualitate Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, cercetat penal din nou. El este acuzat că a bătut doi tineri

Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, cercetat penal din nou. El este acuzat că a bătut doi tineri

Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, cercetat penal din nou. El este acuzat că a bătut doi tineri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    02 Feb 2012   •   14:41

Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, este din nou cercetat penal şi i s-au întocmit două dosare penale, pentru violenţă şi vătămare corporală gravă.

Bogdan Daniel Roman este acuzat că a bătut doi tineri în noaptea de marţi spre miercuri. Incidentul a avut loc în localitatea Denta, în apropiere de Deta (Timiş). Una dintre victime are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

"Unul dintre cei bătuţi are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale, iar în acest sens a obţinut un certificat medico-legal, iar cel de-al doilea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe numele lui Bogdan Roman s-au întocmit două dosare penale - unul pentru vătămare corporală, iar cel de-al doilea pentru violenţe", a declarat şefului Poliţiei Timiş, comisarul-şef Gheorghe Popescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, a solicitat, într-o conferinţă de presă, demisia primarului din Deta, Petru Roman, în urma acestui scandal.

"Dacă acest lucru se adevereşte, solicităm demisia şi demiterea de urgenţă a primarului din Deta, Roman Petru", a declarat Titu Bojin.

"Bogdan Roman urmează să fie adus la sediul Poliţiei. El va fi audiat la poliţia Deta, pentru lămurirea situaţiei", a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Andreea Cinteză, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Bogdan Roman, în vârstă de 32 de ani, unul dintre fiii primarului PDL din Deta, Petru Roman, este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri în care a fost implicat.

Roman a fost acuzat că, în iulie 2011, a înjunghiat trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, fiul primarului din Deta a dispărut. Potrivit poliţiştilor, şi fratele presupusului atacator a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta şi este căutat de poliţişti.

Doi dintre tinerii înjunghiaţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Timişoara, iar al treilea a ajuns la spitalul din Deta.

 




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close