Antena 3 CNN Actualitate Florin Roman, acuzat de plagiat: ”Și-au propus să îmi găsească nod în papură. Am lucruri mult mai importante de făcut”

Florin Roman, acuzat de plagiat: ”Și-au propus să îmi găsească nod în papură. Am lucruri mult mai importante de făcut”

Ministrul Digitalizării, Florin Roman, neagă acuzațiile de plagiat care i se aduc după ce acesta a transmis 10 pagini din lucrarea de master.

Florin Roman, acuzat de plagiat: ”Și-au propus să îmi găsească nod în papură. Am lucruri mult mai importante de făcut”
Sursa foto: Facebook/Florin Roman
de Adelina Miron    |    09 Dec 2021   •   15:37

Într-un mesaj pe Facebook, Florin Roman răspunde jurnaliștilor Libertatea, care au verificat cele 10 pagini trimise de ministru din lucrarea de master, și care susțin că sunt plagiate:

„Plagiat înseamnă sa îți asumi parțial sau integral o lucrare științifică ceea ce nu am făcut niciodată. Drept urmare, acuzația de plagiat la adresa mea e nefondata. Intr-o lucrare de disertație de acum 10 ani, am inclus o parte din suportul de curs, pus la dispoziția studenților.

La finalul dizertației, am inclus bibliografia folosită. Consider însă că orice aș spune pe acest subiect, inclusiv faptul ca profesorul Paraschiv confirmă că fost o lucrare bună, nu are nicio relevanță pentru cei care și-au propus să îmi găsească nod în papură/ să susțină o campanie de denigrare a mea/ sa dovedească fapte de care nu mă fac vinovat. Aceasta e ultima mea intervenție pe acest subiect. Am lucruri mult mai importante de făcut decât sa răspuns la acuzații nefondate", a scris Roman.

Libertatea a publicat astăzi un material în care arată că cele 10 pagini din lucrarea de master a ministrului sunt plagiate în proporție de 100%. Jurnaliștii susțin că paginile sunt identice cu paginile dintr-un suport de curs din anul universitar 2007-2008 de la Universitatea Politehnică Timișoara, semnat de profesorul Constantin-Dan Dumitrescu.

Plagiat înseamnă sa îți asumi parțial sau integral o lucrare științifică ceea ce nu am făcut niciodată. Drept urmare,...

Posted by Florin Roman on Thursday, December 9, 2021


 

×
Subiecte în articol: Florin Roman plagiat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close