Antena 3 CNN Actualitate Florin Zamfirescu, în rolul de pacient. Vezi un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator

Florin Zamfirescu, în rolul de pacient. Vezi un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator

Florin Zamfirescu, în rolul de pacient. Vezi un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator
Sursa foto: Foto: Antena 1
27 Iun 2012   •   21:27

Există un personaj în pielea căruia Florin Zamfirescu nu poate intra cu niciun chip. E un rol pe care trebuie să-l joace în viaţa reală şi anume cel de pacient în convalescenţă.

După ce a suferit un infarct şi a stat două săptămâni în spital, actorul se comportă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Chiar devine ursuz atunci când cineva încearcă să-l menajeze.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator, actorul povesteşte de parcă totul i s-a întâmplat unui străin.

Zamfirescu nu vrea să se gândească prea mult la starea sa. Preferă să se bucure de fiecare moment şi să se considere, în continuare, sănătos.

Despre recentul sau divorţ de Catalina Mustaţa nu vrea să spună prea multe. În inima slabita a actorului pare să-şi fi făcut deja loc altcineva.
 
La cei 63 de ani ai sai, Florin Zamfirescu tot la marea sa pasiune se gândeote tot timpul: actoria. Joaca la teatrul Metropolis, în seriale tv, în filme şi predă la UNATC.



×
Subiecte în articol: Florin Zamfirescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close