Antena 3 CNN Actualitate Fostul internațional Adrian Ilie a fost prins băut la volan în Bucureşti

Fostul internațional Adrian Ilie a fost prins băut la volan în Bucureşti

Fostul internațional Adrian Ilie a fost prins băut la volan în Capitală. Şi pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice, s-a ales cu dosar penal.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   18:33

Adrian Ilie a fost oprit pentru un control de rutină în zona de nord a Capitalei, iar polițiștii de la Brigada Rutieră l-au testat pentru consumul de alcool. Rezultatul aparatului a indicat unul pozitiv, astfel că Adrian Ilie consumase alcool de până la 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul INML pentru a se preleva probe biologice. Bărbatul a refuzat însă acest lucru, motiv pentru care autoritățile polițiștii i-au întocmit un dosar penal.

A continuat această acțiune a polițiștilor de la Brigada Rutieră în Capitală și aseară au fost verificări în trafic și au suspendat polițiștii 12 permise de conducere pentru mai multe infracțiuni și abateri la regimul rutier.

De exemplu, un bărbat s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, iar aparatul a indicat 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un alt șofer a condus fără să aibă permisul de conducere. Au fost date și amenzi în valoare de peste 24.000 lei. 

×
Subiecte în articol: Adrian Ilie băut la volan sofer București
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close