Antena 3 CNN Actualitate Fostul preşedinte al CA al FC Argeş, Gheorghe Pieca, va sta şi el un PIC în arest

Fostul preşedinte al CA al FC Argeş, Gheorghe Pieca, va sta şi el un PIC în arest

Fostul preşedinte al CA al FC Argeş, Gheorghe Pieca, va sta şi el un PIC în arest
22 Mai 2009   •   16:40

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, Gheorghe Pieca, a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, de către procurorii DNA Piteşti, după mai multe ore de audieri.

Pieca, totodată administrator al firmei PIC, deţinută de Cornel Penescu, este acuzat de complicitate la dare de mită în formă continuată, potrivit unor informaţii citate de Agerpres, dar neconfirmate oficial.

Surse judiciare au susţinut pentru Mediafax că Gheorghiţă Pieca ar fi luat în câteva rânduri sume de bani din casieria societăţii, dându-le unor persoane din conducerea firmei, inclusiv lui Liviu Făcăleaţă. Acestea, la rândul lor, ar fi dat mai departe banii unor persoane din fotbal, pentru a avantaja echipa FC Argeş.

În dosarul corupţiei din arbitraj, în 14 aprilie au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă (ambii pentru dare de mită), preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, precum şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu (ambii pentru luare de mită).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu ancheta DNA
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close