Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef al ROMATSA, care şi-a dat demisia în urma accidentului aviatic din Apuseni, lucrează în continuare în instituţie

Fostul şef al ROMATSA, care şi-a dat demisia în urma accidentului aviatic din Apuseni, lucrează în continuare în instituţie

Fostul şef al ROMATSA, care şi-a dat demisia în urma accidentului aviatic din Apuseni, lucrează în continuare în instituţie
11 Feb 2014   •   18:47
După ce a demisionat din funcţia de şef ROMTSA ca urmare a deficienţelor în gestionarea accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Aleodor Frâncu lucrează în continuare în cadrul regiei, ca director de dezvoltare. Ministerul Transporturilor a cerut explicaţii privind modificarea organigramei.

La 22 ianuarie, Frâncu anunţa că şi-a înaintat Consiliului de Administraţie (CA) al ROMATSA demisia din funcţia de director general, "pentru liniştea şi stabilitatea instituţiei", spunând că nu are nimic să-şi reproşeze.

Potrivit Mediafax, Frâncu a precizat că, după demisie, a revenit la funcţia deţinută anterior în cadrul ROMATSA, cea de director de dezvoltare, din care fusese suspendat în momentul preluării conducerii regiei.

Frâncu a mai spus că viitorul director general al ROMATSA, care va fi selectat în urma unui concurs, va decide dacă intenţionează să-l păstreze sau nu în noua echipă de conducere.

"După 26 de ani de experienţă în aviaţie, cred că ar trebui să mai fiu util", a spus Frâncu.

Aleodor Frâncu a ocupat mai multe funcţii de conducere la ROMATSA începând din 2006.

După accidentul aviatic din Apuseni, care a avut loc la 20 ianuarie, premierul Ponta a declarat că va cere inclusiv înlocuirea directorului general ROMATSA pentru deficienţe inacceptabile.

 

 

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni ROMATSA
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close