Antena 3 CNN Actualitate Fotbalist brazilian, înjunghiat în Bucureşti. Tânărul a vrut să fugă de pe targă la vederea poliţiştilor

Fotbalist brazilian, înjunghiat în Bucureşti. Tânărul a vrut să fugă de pe targă la vederea poliţiştilor

Fotbalist brazilian, înjunghiat în Bucureşti. Tânărul a vrut să fugă de pe targă la vederea poliţiştilor
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
de M.Z.    |    20 Aug 2011   •   19:00

Un fotbalist brazilian, în vârstă de 26 de ani, a fost atacat în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Jucătorul Alexandro Da Silva Santos susţine că se afla în club cu prietena când a fost înjunghiat de două ori. El spune că nu-şi aduce aminte ce i s-a întâmplat şi nici cine l-a atacat. Poliţia face investigaţii în acest caz.

Brazilianul Alexandro Da Silva Santos este legitimat la o echipă de Liga I din India. Joi a venit în Bucureşti pentru a juca fotbal la o echipă românească.

Vineri noapte spune că a petrecut cu iubita într-un club din Capitală şi s-a întors înjunghiat. Fotbalistul susţine că i s-a făcut rău când a intrat în casa iubitei sale. Aici, femeia s-a speriat atât de tare şi a chemat ambulanţa.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului. Fotbalistul a coborât singur de la etajul doi şi a fost preluat de medici. Au intervenit şi două echipaje de poliţie. La vederea poliţiştilor, tânărul a vrut să fugă de pe targă. În cele din urmă a fost transportat la Spitalul Floreasca şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, pentru că avea două plăgi înjunghiate.

"Nu a depus plângere. Atât el cât şi persoana care-l însoţea erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi confuzi, nu pot da detalii despre ce anume s-a întâmplat şi unde s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, cms-şef Diana Sarca.

Poliţiştii fac investigaţii în acest caz.

 


×
Subiecte în articol: fotbalist injunghiat club politisti fuga
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close