Antena 3 CNN Actualitate Cel mai amuzant clip de 1 Decembrie: trei tinere din Funafuti vorbesc de realizarea anului în România, metroul din Drumul Taberei

Cel mai amuzant clip de 1 Decembrie: trei tinere din Funafuti vorbesc de realizarea anului în România, metroul din Drumul Taberei

Trei tinere din insula Funafuti, capitala statului Tuvalu, au trimis un mesaj amuzat de 1 decembrie românilor răspândiţi în toate colţurile lumii. Pe o plajă pustie din oceanul Pacific, fetele vorbesc de tricolorul nostru şi de cea mai importantă realizare a României din acest an: terminarea metroului din Drumul Taberei.

Cel mai amuzant clip de 1 Decembrie: trei tinere din Funafuti vorbesc de realizarea anului în România, metroul din Drumul Taberei
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2020   •   21:00

Există un român în lumea asta care, în fiecare an, de 1 decembrie, face cele mai speciale filmuleţe prin care îşi arată dragostea faţă de România.

Îl cheamă Iulian Manole şi este plecat de 30 de ani în Australia.

În 2018, în Samoa a filmat câţiva băştinaşi care au format tricolorul din nuci de cocos uriaşe.

Anul trecut, a ajuns în Tonga unde câţiva localinici au vopsit o sută de nuci de cocos in culorile României, roşu, galben şi albastru.

Acum, în 2020, a ajuns în insulele Tuvalu, unde a realizat un clip extrem de amuzant

În filmuleţ, trei tinere din Funafuti, capitala statului insular Tuvalu, vorbesc despre tricolor şi despre cea mai mare realizare a României din acest an: deschiderea metroului din Drumul Taberei.

Tuvalu este cea mai mică ţară insulară din lume, cu o suprafaţă de doar 26 de metri pătraţi, cât oraşul Rovinari, lucru speculat de Iulian Manole şi în clipul său exotic.

Plecat în Melbourne, Australia, imediat după Revoluţie, Iulian Manole se gândeşte în fiecare an, de 1 decembrie, la România. Deşi s-a stabilit definitiv la Antipozi, românul nostru se gândeşte mereu cu drag la locurile natale.

Ziua Naţională a României l-a prins pe Iulian alături de comunitatea de români din Melbourne

"Vreau să vă urez tuturor oriunde în lume v-aţi afla un călduros La mulţi ani şi în special celor care se află în situaţia mea [plecat peste hotare. Deşi suntem în alte ţări, cu inima şi cu sufletul încă suntem în România", ne-a transmis Iulian din Australia.

×
Subiecte în articol: Tuvalu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close