Antena 3 CNN Actualitate Funeriu s-a certat cu membrii comisiei de Educaţie. Aşa că i s-a „tăiat“ microfonul

Funeriu s-a certat cu membrii comisiei de Educaţie. Aşa că i s-a „tăiat“ microfonul

Funeriu s-a certat cu membrii comisiei de Educaţie. Aşa că i s-a „tăiat“ microfonul
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Dec 2011   •   18:21

Miniştrii au ajuns luni cu bugetele în faţa comisiilor parlamentare. Au spus la unison că au primit bani prea puţini, dar au dat asigurări că-şi vor face treaba. Cel mai mare scandal a fost la comisia de educaţie, unde lui  Daniel Funeriu i-a fost tăiat la un moment dat microfonul.

Cele mai tensionate discuţii au fost la comisia parlamentară de educaţie. Opoziţia i-a contrazis ministrului Daniel Funeriu calculele bugetare, iar criticile au curs pe bandă rulantă.

Ministerul Dezvoltării şi Turismului a primit cu 11% mai puţini bani faţă de bugetul pe 2011. Insuficient pentru a se plăti ce s-a facturat deja, spune Elena Udrea. Ministrul are însă experinţă în gestionarea bugetelor reduse. Anul acesta a fost loc şi pentru achiziţionare a 24 de telefoane pentru angajaţii implicaţi în Programul Operaţional Regional.

La a capitolul plusuri, ministrul Udrea a bifat 1.500 de locuinţe sociale noi şi reabilitatea termică a 30.000 de locuinţe.

Şi ministerul de Interne va primi mai puţini bani ca anul trecut, dar nu vor exista dezechilibre în ordinea publică, dă asigurări ministrul Traian Igaş.

Internele şi Dezvoltarea au primit rând pe rând avizele din partea comisiilor parlamentare, dar fără amendamentele Opoziţiei.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close