Antena 3 Actualitate Galaţi: Cea mai mare medie de admitere în liceu a fost 10 şi cea mai mică a fost 3,78

Galaţi: Cea mai mare medie de admitere în liceu a fost 10 şi cea mai mică a fost 3,78

de G.S.    |    14 Iul 2012   •   13:50
Galaţi: Cea mai mare medie de admitere în liceu a fost 10 şi cea mai mică a fost 3,78
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Cea mai mare medie de admitere în liceu în judeţul Galaţi a fost 10 şi s-a înregistrat la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din municipiul Galaţi, în timp ce media cea mai mică a fost 3,78, la Liceul Tehnologic "Ovid Caledoniu" din Tecuci, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
După publicarea rezultatelor repartizării computerizate, 4.182 de elevi absolvenţi de gimnaziu au obţinut un loc la liceu, în timp ce 19 au rămas nerepartizaţi întrucât n-au făcut suficiente opţiuni.
   
Cea mai mare concurenţă la admiterea în liceu s-a înregistrat în acest an la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi, unde ultima medie la specializarea matematică-informatică a fost 10.
   
Anul trecut colegiul a ocupat locul al  IV-lea într-un clasament naţional.
   
La polul opus, cele mai slabe rezultate au fost înregistrate la Liceul Tehnologic "Ovid Caledoniu" din Tecuci, unde un elev a fost admis cu 3.78, Liceul "Anghel Saligny", unde s-a intrat cu media 3.80, Liceul din Pechea, 3.82, sau Liceul Industrial Tecuci - 3.85.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close