Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Un bărbat a fost bătut crunt de ziua lui, după ce s-a lăudat că are bani

Galaţi. Un bărbat a fost bătut crunt de ziua lui, după ce s-a lăudat că are bani

Galaţi. Un bărbat a fost bătut crunt de ziua lui, după ce s-a lăudat că are bani
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Dec 2011   •   20:20

Un gălăţean a fost bătut măr de doi consăteni, chiar în ajun de Sfântul Nicolae. Bărbaţii l-au lovit cu pumnii şi picioarele, l-au dezbrăcat de pantaloni şi l-au lăsat în mijlocul drumului. Totul s-a întâmplat, după ce victima s-a lăudat că are bani.

Nicolae Istrate a fost bătut cu o seară înainte de ziua sa onomastică, atunci când bărbatul plecase de la un priveghi. După ce s-a lăudat că are bani, bărbatul a plecat spre casă. Tinerii care l-au auzit l-au urmărit şi l-au luat la bătaie, în speranţa că-i vor putea fura banii. Bărbatul nu avea însă niciun leu la el.

"Mi-a dat un pumn în partea dreaptă. M-a dat jos şi m-a luat cu picioarele la bătaie. M-a bătut cu picioarele, în partea dreaptă. M-a dat într-un şanţ. M-a dezbrăcat de pantaloni. Mi-a luat caciula, papucii şi apoi a fugit. Eu m-am sculat în genunchi. Am plecat pe astfalt, în şosete şi am mers vreo trei kilometri până la Cudalbi", povesteşte victima Nicolae Istrate.

Ajuns acasă, bărbatului i s-a făcut rău. Un vecin a chemat ambulanţa, iar omul a fost dus de urgenţă la spital şi operat. Bărbatul spune că avea plămânul perforat.

Politiştii i-au identificat pe agresori.

"Victima a fost agresată de două persoane din comună şi acum acestea sunt cercetate pentru vătămare corporală", a declarat cms. Cristina Tatulicim, de la IPJ Galaţi.

Nicolae Istrate va trebui să petreacă mai multe săptămâni în spital, pentru a se reface complet.


×
Subiecte în articol: bate bătaie barbat spital Galați Opera
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close